Prvi zapis

O PRISOTNOSTI

Stala sva pred ogledalom, ko me je prijel in rekel: “Glej se, glej se, ko doživljaš užitek. Vidi se. Vidi to, kar vidim jaz.”

Pozen večer, jaz in ti, tuš in prižgane svečke. Pospravim stanovanje, skočim pod tuš in se nasmiham, ker vem, da me čakaš v sosednji sobi.

Prijetno mi je, prijetno mi je ob misli, da si tu. Sproščena sem, ker vem da sem lahko ob tebi iskrena in pristna. Od mene zahtevaš prisotnost. Učiš me, vedno znova.

Z mokrimi lasmi skočim izpod tuša, se objamem v plašč in se nasmehnem sama sebi, ker vem da ti plašč ni pri srcu. Gola koža. Praviš, da moja gola koža ne potrebuje dodatne tkanine.

Z mokrimi lasmi pogledam izza vrat in se sramežljivo nasmehnem, ko me že zagrabiš za roko in rečeš: “Pridi, greva.”

Stojiva gola pred ogledalom, želim zapreti oči in čutiti, a vztrajaš, da sem prisotna. Svečke daš bližje nama in v soju luči zasvetita dve silhueti. “Čudovita si”, zašepetaš. Sklonim pogled in že začneš naštevati kaj vse ti je všeč na meni. Tvoja rama, napis tatuja, spolziš čez ključnico na moje prsi in nežno pobožaš moj trebuh. Praviš, da obožuješ vse hribčke in doline pri meni. Dotakneš se mojih nog, celulita katerega bi rada prikrila in še enkrat ponoviš: “Obožujem vse tvoje hribčke in doline”. Poljubiš me na ramo medtem ko nagnem glavo nazaj in zaprem oči. “Odpri oči, poglej se in vidi to kar vidim jaz. Danes želim, da imaš ves čas odprte oči, da si tu, prisotna z mano.”

Tvoja roka spolzi na boke in energiji zaplešeta. Kroživa z boki, smejim se. Samo midva, nič drugega v tem trenutku. Medtem, ko s prsti nežno razpiraš ustnici, čez mene steče sunek energije. Zaprem oči in z jasnim tonom zaslišim: “Poglej se, želim da se gledaš med svojim užitkom.” Telo mi gori, jaz in ti.

Dve energiji, dve polovici, yin in yang, volk in volkulja, jaz in ti. Čutim te, čutiš me. Naslonim se na steno, v meni je naslada vseh užitkov in ničesar ne rabiš narediti, ker najini energiji sprožata vse. Energijski orgazem skoraj brez dotikov. Z boki me suneš naprej in obstaneš medtem, ko se v orgazmični energiji prepleteta kozmusa najinih sil. Čutim te, čutiš me.

Obstanem in se na široko nasmehnem, ker sem ravno doživela orgazem kot še nikoli. Energijski orgazem, jaz in ti, ti in jaz, yin in yang. Prikrivam si usta in se samo smejim, ker še sama ne dojamem, kaj se je ravnokar zgodilo. Objemaš me od zadaj in me nežno poljubiš na desno ramo.

Hvala moj dragi notranji moški, ker me ljubiš tako kot me ni ljubil še nihče. Hvala, ker s tabo odkrivam čisto nov svet. Obožujem pogovore s tabo, obožujem, kako me učiš imeti sebe rada.

Hvala, ker s tabo odkrivam dele sebe.

Prisotna, jaz in ti.

  • Category :
  • Type :
Komentarji

Deli svoje misli

Tvoj Komentar