Moje ime je Eva Mercina in sem raziskovalka življenja, ki vseskozi odkriva globine svojega obstoja.

Vsak izmed nas pride na ta svet s svojim namenom in zase čutim, da aktivno živim svoj namen in poslanstvo.

Pomagam ljudem, jih prebujam, zdravim in odpiram srca.

V življenju sledim svojemu srcu in ta me velikokrat popelje na pot, ki je moj um ne bi mogel predvideti.

Eva Mercina - srce moje

… je stavek, ki me lepo opiše.

Sem medij za energije višje zavesti. Moja duša je zdravilka zavesti in prinaša premike in preboje, ki se počasi pretvorijo v fizično spremembo. Moja duša deli ljubezen, zdravi ljudi, odpira srca.

Blizu mi je vodenje posameznikov in skupin ter retreatov, kjer zajemam tako fizični kot mentalni in spiritualni del.

Svojim strankam pomagam pri transformacijah na telesni ravni in skozi proces dela na sebi.

Orodja prilagajam skozi intuicijo vsakemu posamezniku. Različni pristopi aktivirajo višje namene, ki se zlivajo preko mene. Ljudem pomagam ustvariti svoja lastna nebesa in s tem prav tako svoja.

– Sem osebna trenerka, ki v svoje delo intuitivno vključuje različne prakse. Telo je zame orodje preko katerega rojevam nove projekte in duhovne dimenzije.

– Izvajam energetske terapije, ki so personalizirane in individualne. Sestavljene so iz pogovora (delo z umom), meditacije (delo z dušo) ali drugega orodja (delo s telesom – ples, intuitivno gibanje) in energetske podpore. S strankami delam na zelo različnih temah: od odnosa do telesa, kože, menstruacije, do povezave z notranjim otrokom, s predniki itd. Sledim intuiciji in notranjemu vedenju.

– Stvari kanaliziram skozi svoje telo in čutenja v njem. Moje glavno orodje je energetsko delo, trenutno predvsem keltski reiki. Preko mene se sidrajo sporočila preko globoke duhovne aktivacije. Do sporočil dostopam tudi preko pisanja in kart.

Sebe najraje odkrivam skozi kreativo, ples, gibanje in čutenje.

Verjamem v to, da vsak posameznik v sebi že nosi odgovore do katerih se lahko nauči dostopati in se spomni na njih. S tem namenom nosijo moji programi ime “Nazaj k sebi”.

Kreiram produkte, programe, retreate. Takšne, ki nosijo dodano vrednost.

Aktivno živim svoje poslanstvo skozi deljenje sebe, svojih izkušenj, svoje zgodbe. Imam jasnost, zavedanje in modrosti, ki se sproti odstirajo. Živim to, kar predajam naprej.

Eva Mercina

Glavna vrednota, ki me vodi je svoboda in enost. Čutim, da je zavest moje duše globoko integrirana in prižgana v mojem telesu. Moja duša je tista, ki si želi nenehno rast in iti izven cone udobja. Temu sledim.

Vedno bolj čutim, da je to tisto po kar sem prišla sem: odkrivati in na polno izkušati to življenje. Si dovoliti, da sledim sebi in svoji Resnici. Iskati stik s seboj in prebujati še neodkrite dele sebe.

Hvaležna sem za ljudi, ki mi jih življenje pripelje na pot in hvaležna sem, če se bosta najini poti srečali.

In če kdaj pozabiš nase in kdo si …

Nato pa najdi v ogledalu odsev svojih oči in se dotakni svojega srca.