Reiki

REIKI

Reiki je nežna zdravilna tehnika pri kateri se zdravilno energijo vodi v telo z namenom, da se sproži naraven potek energije v telesu in energijskem polju.

Terapija reikija ponazarja naravne zdravilne sposobnosti telesa in občutek počitka, ravnovesja in harmonije. Deluje na vseh nivojih telesa: na fizičnem telesu, mentalnem, čustvenem, energetskem in duhovnem telesu.

Reiki je torej uporaba univerzalne življenjske sile, ki vso našo bit povezuje z najvišjo obliko energije v kozmosu, s svetlobo ali vseobsežno ljubeznijo. Je naravna metoda aktiviranja energije. To energijo svetlobe se spremeni v življenjsko energijo in tako vzpostavi ravnotežje, tako telesno kot psihično in duhovno.

 

 

Osnove te terapije temeljijo v načinu življenja, filozofiji in načinih zdravljenja starega Tibeta in so stare približno osem tisoč let. V sredini devetnajstega stoletja je Japonec dr. Mikao Usui v starih besedilih, ki jih je prevedel, odkril ključ, kako osvboditi naravne zdravilne energije. Metodo je poimenoval reiki (univerzalna življenjska energijska sila, energija).

Sama pravim, da je reiki povsod okrog nas in ne glede na modaliteto zdravljenja se vse vračajo k istemu – k pre(toku) univerzalne življenjske energije.

PREDNOSTI REIKIJA:

– sprošča bolečino in nelagodja;

– sprošča stres in anksioznost;

– prebudi intuicijo in samozavedanje;

– pomaga pri depresiji;

– okrepi občutek vrednosti;

– poveča krvni pretok in cirkulacijo;

– okrepi imunski sistem;

– izpusti toksine in pomaga pri prebavi;

– izboljša spanec;

– odpravi blokade in zastala čustva.

 

Terapija poteka na način, da se udobno namestiš in prepustiš, da steče energija čez tvoje telo.

Terapija se lahko izvaja tudi na daljavo.

 

CENA: 

– Terapija reikija in svetovanje (60 minut) 60 EUR

– Terapija reikija (30 minut) 40 EUR

Cena storitev na daljavo je enaka ceni storitev v živo.

 

MNENJA:

  • Category :
Naroči se