KELTSKI REIKI

Keltski Reiki je sistem Reikija, zasnovan na tradicionalnih simbolih Keltov, ki so bili povezani z različnimi lastnostmi Dreves.

Ustanovitelj te oblike prakticiranja Reikija, Martin Pentercost, je v mnogih letih študija Keltov in Oghama razvil ta preprost, razumljiv in učinkovit sistem pretoka življenjskih energij.

 

 

Keltski Reiki je neinvaziven nežen vibracijski zdravilski sistem »z ljubečim sodelovanjem duhov dreves«.

Združuje zdravilno energijo reikija s starodavno modrostjo Keltov in se lahko uporablja tako za zdravilne namene in manifestacije. Vsebuje številne nove tehnike, ki temeljijo na keltskem obredju in različne frekvence energije, ki nudijo možnost za reševanje vrste vsakdanjih vprašanj, kot so zdravje, blaginja in finance, delo, ljubezen in usklajevanje odnosov.

Neinvazivna a zelo učinkovita metoda za izboljšanje kakovosti našega bivanja in nas podpira pri samozdravljenju. Pri Keltskem reikiju se povezujemo z drevesi, simboli svete Ogham abecede (sveta keltska abeceda, ki se uporablja za komunikacijo vedeževanje in magijo), bitji narave, s samo Naravo, univerzalno energijo in vse to prizemljujemo v tukaj in zdaj. Pri svojem delu vedno bolj uporabljam tudi kristale.

Preizkusi tudi ti in naveži stik z drevesom.

Začuti drevo, ki te v tistem trenutki pritegne, približaj se mu in ga prosi za dovoljenje. Lahko se ga nežno dotakneš in se nato nasloniš nanj. Vzami si čas, prisluhni gozdu in začuti energijo drevesa. Samo drevesa delujejo počasneje, tako da si vzami 10 – 15 minut. Na takšen način povežeš energijo drevesa s tvojo energijo.

Lahko pa preizkusiš tudi gozdno kopel, kjer se zavestno sprehajaš po gozdu in si popolnoma prisoten/a.

CENA: 

– Terapija keltskega reikija in svetovanje (60 minut) 60 EUR

– Terapija keltskega reikija (30 minut) 40 EUR

Cena storitev na daljavo je enaka ceni storitev v živo.

 

MNENJA:

  • Category :
NAROČI SE